Oylum İlköğretim Okulu'na 11 Ek Sınıf Yaptırıldı

Haber: Oylum İlköğretim Okulu'na 11 Ek Sınıf Yaptırıldı
Sürmene Kaymakamlığı'nca Başlatılan 'Mükemmel Sınıflar' Projesi Kapsamında Oylum İlköğretim Okulu'na 11 Ek Sınıf Yaptırıldı.
İlköğretim Okulu'na 11 ek sınıf yaptırıldı.
İstanbul Oylumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Oylumlu işadamlarınca finanse edilen sınıfların maliyetinin 150 bin TL olduğu kaydedildi.
Eğitime hazır duruma getirilen Oylum İlköğretim Okulu'nda incelemede bulunan Sürmene Kaymakamı Mustafa Özarslan, ilçe genelinde şu an tamamlanan sınıf sayısının 53'e ulaştığını ve bir sınıfın maliyetinin 9 bin TL olduğunu söyledi.
Özarslan, "Şimdiye kadar 480 bin TL harcama yapıldı. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İyi eğitimin yolu kaliteli öğretmenler ve güzel ortamlardan geçiyor. Bu projenin en önemli kısmı, sınıfların devlet desteği olmadan sadece veliler ve hayırseverler tarafından yaptırılmasıdır. Katkı veren, desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum." dedi.
Oylum İlköğretim Okul Müdürü Serdar Önal ise bütün işadamlarına ve özellikle ciddi desteği olan Oylum Belediye Başkanı Erdal Akduman'a teşekkür etti.
Baştan aşağı yenilenen sınıflarda dizüstü bilgisayar, projeksiyon cihazı, lazer yazıcı, toz tutmayan zemin döşeme, akıllı tahta, öğretmen dolap ve masası, öğrenci masası, nem, ısı ölçer, duvar saati, lambiri, alçıpan ve perde bulunuyor.